Obstakel tegen onderwijzen elimineren

Dat maak ik zelf wel uit. Dit was al te vaak mijn reactie. Is dat ook niet veelal de uwe?

Dat is ook volkomen logisch gegeven al die trends van ‘Het Nieuwe Werken’ en ‘Hospitality’ waarmee de facilitaire advieswereld zich meent te onderscheiden.

Het is vaak een aanbod van antwoorden waar de vraag niet is. En het ontvangen van antwoorden waarvan u reeds kennis had. Het gaat er dan ook om de vraag op juiste wijze te analyseren. Deze analyse kan niet anders dan resulteren in een juiste aanpak van het vraagstuk.

Is Facilityadvies.nl dan de juiste onderwijzer? Bescheidenheid is op zijn plaats hoewel moet worden vermeden dat dit een gedachte van kleinheid zou impliceren.

De basis van al onze adviezen is heelheid. Heelheid is in onze visie een volkomen onderschatte factor. Een verandering in een organisatie laten dragen door de gehele organisatie waardoor onze adviezen het meeste effect sorteren en het verwachte duurzame rendement opleveren. Dat is de aanpak van Facilityadvies.nl. 

Voor meer informatie vragen wij u contact op te nemen via ons contact formulier in facilityadvies.nl of door middel van een email aan Jeroen van der Velden (jeroen@facilityadvies.nl).