Facilityadvies.nl : Een onuitputtelijke bron van informatie en ‘boots on the ground’.

De professionals van Facility Advies beschikken over marktkennis, ervaring en expertise in het gehele facilitaire werkveld. Met het digitale protocol op de website kunnen vragen uit de dagelijkse praktijk worden gesteld, maar ook op effectieve wijze vragen over complexe projecten of transitie programma’s. Tot zover geen kosten en geen tijdverlies door besprekingen met externe adviseurs voor het introduceren van het vraagstuk. Ook een eventuele communicatie via Skype of Facetime zal niet leiden tot ‘out of pocket’ kosten.

Uw ingediende vraagstelling levert u binnen 48 uur een respons op. Dit respons bestaat uit een eerste beantwoording, een voorstel van aanpak en prijsvoorstel.

Na uw akkoord op ons voorstel gaat Facility Advies aan het werk. Dit werk bestaat uit het uitwerken van het voorstel van aanpak en het uitwerken van de implementatie opzet. De implementatie kan door de organisatie van de vraagsteller zelf worden uitgevoerd.

‘Boots on the Ground’.

Het is uiteraard ook mogelijk om de vakprofessional van Facility Advies op locatie te laten zorgdragen voor de implementatie van de voorstellen. In dit traject zal een aanvullende begroting worden ingediend en worden voorgelegd aan de vraagsteller.