Facility Advies en het Innovatieve Werken

In facility management land heersen, net als in andere sectoren, containerbegrippen die de tijdgeest weergeven. Bijvoorbeeld het Nieuwe Werken en sinds kort Hostmanship, aka Hospitality, aka Gastvrijheid. Ook een treffende is dat een manager tegenwoordig een ‘unbosser’ zou moeten zijn. Een beetje schoonmaakbedrijf levert tegenwoordig geen schoonmaak meer maar een hospitality beleving door vloeren te dweilen.

Deze nieuwe containerbegrippen worden in brochures, tenders en uiteraard in de branche magazines uitgewerkt in prachtige teksten en ‘statements’. Dit soort teksten in magazines lijken overigens veelal op advertorials indien zij geschreven zijn door een expert van het betreffende bedrijf. Laten we ons daar niet door om de tuin leiden.

Het Innovatieve Werken, een andere kijk op aanpak.

Facilityadvies.nl biedt niet alleen de mogelijkheid om bij facilitaire vraagstukken tijd en geld te besparen, ook biedt het de vraagsteller een andere kijk op de problematiek en de beste optie voor de behandeling en oplossing van het vraagstuk. Neem voor meer informatie contact op met Jeroen van der Velden via ons contactformulier of via jeroen@vdvelden.org .